Pàgines

dimecres, 13 de febrer del 2013

Espirals amb salsa de carbassó

Una de les coses bones de la pasta és la seva versatilitat. Es pot preparar de moltíssimes maneres, moltes d'elles ben senzilles, i aconseguir sempre un plat complet quant a gust i nutrició. Un altre avantatge és que podem cuinar un plat de pasta tot i no tenir gaire temps ni ganes, ja que la majoria de receptes són ràpides i fàcils de fer. En aquesta ocasió he utilitzat pasta d'espelta integral. 


Ingredients: (per a 2 persones)
250 g d'espirals integrals
1 carbassó
1 gra d'all
1 got caldo vegetal
1/2 got crema de soja
1 cullerada de farina integral
sal
oli
pebre negre
alfàbrega

Preparació:
Com veieu, són pocs els ingredients necessaris. Bullim la pasta en abundant aigua amb sal i un raig d'oli. Mentre es cou rentem el carbassó, el tallem a la juliana i piquem l'all. Ho sofregim lentament en una paella. Quan el carbassó estigui tendre hi tirem la farina i remenem fins que es dissolgui.



Llavors afegim la crema de soja i el caldo i deixem coure uns 5 minuts més. Remenem sovint. Salpebrem al gust i barregem amb la pasta prèviament escorreguda. Servim i decorem amb una mica d'alfàbrega picada. És molt fàcil, oi? Realment surt quantitat per a tres plats, així que podeu convidar algú més o repetir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada