Una de les coses bones de la pasta és la seva versatilitat. Es pot preparar de moltíssimes maneres, moltes d'elles ben senzilles, i aconseguir sempre un plat complet quant a gust i nutrició. Un altre avantatge és que podem cuinar un plat de pasta tot i no tenir gaire temps ni ganes, ja que la majoria de receptes són ràpides i fàcils de fer. En aquesta ocasió he utilitzat pasta d'espelta integral.
250 g d'espirals integrals
1 carbassó
1 gra d'all
1 got caldo vegetal
1/2 got crema de soja
1 cullerada de farina integral
sal
oli
pebre negre
alfàbrega
Preparació:
Com veieu, són pocs els ingredients necessaris. Bullim la pasta en abundant aigua amb sal i un raig d'oli. Mentre es cou rentem el carbassó, el tallem a la juliana i piquem l'all. Ho sofregim lentament en una paella. Quan el carbassó estigui tendre hi tirem la farina i remenem fins que es dissolgui.
Llavors afegim la crema de soja i el caldo i deixem coure uns
5 minuts més. Remenem sovint. Salpebrem al gust i barregem amb la pasta
prèviament escorreguda. Servim i decorem amb una mica d'alfàbrega picada. És molt fàcil, oi? Realment surt quantitat per a tres plats, així que podeu convidar algú més o repetir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada