La necessitat i el desig de menjar
sa han fet que m'interessi molt més la cuina. D'acord, bàsicament el meu
interès es basa en la supervivència, però, de vegades, també m'agrada
relaxar-me i ficar-me a la cuina. Experimentar és molt interessant!
Sobretot quan el resultat és bo (i quan tens temps...). I com m'encanta
menjar (per això cuinagolafre) i no em puc permetre una minyona...
Ni
sóc cuinera ni ho pretenc. Aquí només us donaré idees per si esteu tips
de menjar sempre el mateix i no sabeu què preparar. O per si simplement
voleu fer alguna cosa nova. La majoria de receptes són una barreja de
receptes que he vist al llarg de la vida. Habitualment modifico alguna
cosa o afegeixo algun ingredient. Suposo que això ho fa tothom. Altres
surten de plats que sempre he menjat a casa meva. O sigui, són obra de
ma mare.
En un principi
pensava que això de menjar sa seria més difícil i que acabaria menjant
sempre el mateix. Però no és així. Hi ha moltes, moltíssimes
combinacions possibles! El que sí és difícil és trobar alguns
ingredients al teu supermercat habitual... Però tot arribarà. Intento
utilitzar productes naturals, i no amb additius i conservants a vessar.
Ai, amics, això és realment complicat, però no impossible. De vegades
també utilitzo productes ecològics.
Heu
de saber que la majoria de plats estan fets amb cereals integrals,
sense llet, sense carn i sense sucre blanc. Molts d'ells són vegetarians
(no tots vegans, ja que utilitzo ous i algun cop potser mel). I també
és possible que us mostri alguna recepta amb peix. Les receptes
llamineres les preparo amb fructosa o, preferiblement, sucre integral de
canya, però en molt poques quantitats.
Està
clar que vosaltres podeu modificar les receptes, afegir-hi formatge,
utilitzar cereals refinats, etc. El que sigui per tal que quedi al
vostre gust. Espero que us agradi!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada