Pàgines

dimarts, 19 de febrer del 2013

Cigrons amb pinyons

Primera recepta de llegums. Cal saber que, per exemple, són rics en calci, potassi i ferro. Així que és una bona idea menjar-ne sovint, amb la seguretat que ens aportaran allò que el nostre cos necessita. Això sí, hem de vigilar amb què els cuinem si volem evitar els greixos saturats, etc. Veureu que la recepta és molt senzilla, com totes les que us proposo.



Ingredients: (per a 2 persones)
uns 300 g de cigrons
60 g de pinyons
1 ceba
1 gra d'all
2 cullerades de tomàquet
uns quants brins de safrà
julivert
oli
sal

Preparació:
Primer de tot hem de coure els cigrons (com coure els cigrons). Ja sabeu que podeu utilitzar cigrons de pot, però us asseguro que el resultat no és el mateix. Hem de fer un sofregit amb l'all, la ceba, els pinyons, el julivert i el tomàquet.


Llavors afegim els cigrons i el caldo de cocció prèviament reservat (si no en tenim afegim aigua), el safrà i la sal. Deixem coure uns 15 minuts. Després servim ben calent. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada