Ingredients: (per a 2 persones)
1 paquet de seità (250 g)
1 ceba
1 ou
julivert
sal
pa ratllat
salsa:
1 llauna tomàquet (uns 400 g)
1 ceba
1 pastanaga
salpebre negre
un rajolí d'aigua
un rajolí de vi blanc
Preparació:
Podeu trobar el seità tallat o sencer. El trinxem i el posem en un bol. Afegim un ou, sal, julivert i una mica de pa ratllat. Piquem la ceba i la fregim una mica fins que quedi tendre. L'afegim al bol i barregem tots els ingredients. Si voleu que quedi més espès hi afegiu més pa ratllat.
Un cop ben barrejat tot hem de fer les boletes, més o menys grans, segons el vostre gust. Després les passem per farina, ou i pa ratllat i les fregim. Al mateix temps, podem fer el sofregit. Primer hi tirem una ceba a tires o picada i una pastanaga talladeta a rodanxes.
Un cop cuit hi afegim el tomàquet, sal, pebre negre, l'aigua i el vi. Això donarà gust i farà que la salsa quedi una mica més líquida. Quan ja gairebé estigui llest el sofregit hi afegim les mandonguilles (recordeu posar-les sobre paper de cuina perquè escorrin l'oli sobrant) i les barregem.
Passats uns minutets ja podem servir. Podeu decorar amb julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada