He tastat el blat de diferents formes. És un ingredient senzill de cuinar i que combina bé amb molts altres. Mai l'havia cuinat, però, amb llet de coco. He vist diferents receptes i aquí us presento la meva, amb mofidicacions i afegits propis.
Ingredients: (per a 2 persones)
150 g de blat tendre
aigua/caldo verdures
1 ceba
200 g de xampinyons
150 ml llet de coco
pebre negre
curry
gingebre
sal
Preparació:
Piquem l'all i tallem els xampinyons. Posem a bullir abundant aigua o, si en teniu, caldo de verdures. Amb caldo queda més saborós. Si ho feu amb aigua hi afegiu una mica de sal. Quan arrenqui a bullir hi tirem el blat i el deixem coure uns 10 minuts.
Mentre es cou posem al foc una paella amb una mica d'oli. Fregim la ceba i els xampinyons. Quan creieu que ja quasi està fet hi afegiu la llet de coco, sal, pebre, gingebre mòlt i curry en pols. Ho barregem tot i ho deixem al foc fins que quedi una mica espès.
Després d'escórrer el blat (si l'heu bullit amb caldo, aprofiteu-lo) el posem al plat i, per sobre, hi afegim la salseta amb els xampinyons. Hi tirem pebre i julivert.
Mentre es cou posem al foc una paella amb una mica d'oli. Fregim la ceba i els xampinyons. Quan creieu que ja quasi està fet hi afegiu la llet de coco, sal, pebre, gingebre mòlt i curry en pols. Ho barregem tot i ho deixem al foc fins que quedi una mica espès.
Després d'escórrer el blat (si l'heu bullit amb caldo, aprofiteu-lo) el posem al plat i, per sobre, hi afegim la salseta amb els xampinyons. Hi tirem pebre i julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada