Pàgines

dimarts, 9 d’abril del 2013

Risotto de bolets

Espero que us agradi l'arròs. Acostuma a agradar molt o ser odiat, no? Bé, suposo que ja sabeu les propietats nutritives d'aquest cereal. Si a sobre el mengeu integral, millor que millor. És cert que triga més a cuinar-se i depèn per a quina recepta no lliga bé (per exemple arròs amb llet). Però doneu-li una oportunitat. Està força bo.


Ingredients: (per a 2 persones)
200 g arròs integral
barrejat de bolets (150 g aprox.)
1 ceba
1/2 l caldo de verdures
1 got petit vi blanc
pebre negre
sal

Preparació:
Tallem la ceba. Si us agrada molt l'all en podeu afegir també, ben picadet. Si utilitzeu bolets de pot, com jo en aquest cas, els poseu a escórrer. Si opteu per bolets secs recordeu que els heu d'hidratar. Posem una paella al foc amb oli. Hi tirem la ceba i després els bolets. Remenem uns instants a foc viu i després el baixem. Quan estigui fet hi afegiu l'arròs i torneu a remenar a foc viu. 


Després baixem foc i afegim el caldo lentament. Posem sal i deixem coure uns 30 minuts (remenant de tant en tant) o fins que estigui al vostre gust. Si es queda sense caldo i us agrada més cuit en podeu afegir una mica més. Llavors afegim el vi (a temperatura ambient) i pebre negre. Una mica de julivert també si voleu. Ja podem servir. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada